четвъртък, 5 май 2016 г.

Какво трябва да знаем за Liebherr service?

liebherr сервиз
1. Liebherr service работи от врата до врата

Бъдете спокойни - в случай на повреда вашият хладилник няма да трябва да бъде пренасян от вас. Има си служители, които отговарят за това и ще с погрижат вашият уред да бъде откаран и върнат на мястото си в определения срок! Вие нямате грижи и отговорности да пренасяте хладилника.

2. Ако уредът е извън гаранция не е задължително да ползвате Liebherr service

Ако гаранцията на вашия хладилник вече е изтекла, вие сте в правото си сами да определите къде да го ремонтирате и разбира се правите това за ваша сметка. Това обаче не бива да ви плаши. Ремонтът на един хладилник Либхер обикновено не струва много особено на фона на всички скъпи марки на пазара, чиито части се срещат трудно.

3. Liebherr service не отговаря ако вие сте причини повредата

Ако в резултат на неправилна експлоатация сте причинили повреда на вашия хладилник, вие сами си носите отговорност за това. Liebherr service не поема отговорност и не ремонтира за своя сметка повреди, които вие сте причинили.

4. Гаранцията е доста продължителна

Има много уреди, които се предлагат с 10 години гаранция, което на практика е вечна гаранция, защото проучвания сочат, че именно това е средната продължителност, която повечето български домакинства използват своите хладилници у дома преди да помислят за смяна. Причината за смяна най-често е, че хората търсят разнообразие.

5. Liebherr service не отговаря за отстраняване на проблеми в резултат от хигиена

Много често оплаквания от типа на лоша миризма са причинени от хигиената или по скоро липсата на хигиена, която се прилага върху уредите. Това разбира се е по-скоро резултат от незнание, отколкото на умишлено занемаряване. Просто повечето хора забравят, че хладилника също като останалото обзавеждане трябва да се поддържа чист.

Съветите на Liebherr service:

- Поддържайте хладилника чист. Така няма да се появяват лоши миризми, които да ви смущават. Обръщайте специално внимание на фризера, гумените уплътнения и вътрешността на хладилното отделение.

- Прочетете инструкциите преди ползване на уреда за да знаете кое може да го изложи на риск.

- Никога не допирайте хладилника плътно до стената. Винаги оставяйте няколко сантиметра (около една педя) зад уреда.

- Почиствайте и размразявайте камерата веднъж в годината, като почистването е задължително дори и ако сте на no frost уред.

Liebherr service напомня:

Имайте реалистични очаквания от вашия уред. Не забравяйте, че когато го включите за първи път и напълните камерата, на фризера може да отнеме най-малко 24 часа за да охлади и замрази съдържащото се вътре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар