понеделник, 13 юни 2016 г.

До колко лева може да падне цената на хладилник Либхер Комфорт?

Хладилниците Либхер Комфорт се спрягат като едни от най-евтините хладилници в търговската мрежа. Техните цени действително са доста атрактивни и понякога ви карат да се питате кое не е наред, че струват толкова малко. Но не бива да се тревожите!

Цените на хладилниците се изчисляват по сложна система, в която влизат разходите за транспорт, за реклама и разбира се всички производствени разходи. Това означава, че ако всичко се обмисли внимателно, един бранд може да смъкне цените до доста ниски нива.

Цени под 400 лева…


Колко лева пада цената на Либхер Комфорт
Дори и да ви звучи невъзможно, някои модели хладилник Либхер Комфорт могат да бъдат закупени за цени от около 330 - 360 лева, което е впечатляващо ниска цена когато говорим за хладилна техника.

Най-интересното е, че за тази цена можете да закупите много качествен уред с изкусителен дизайн и много функции. Единственото, което е различно от останалите уреди е размерите.

Обикновено хладилниците, които се продават на толкова ниски цени са доста малки. Те могат да имат обем от около 100 - 110 литра и да разполагат с наистина малък фризер в горната си част.

Въпреки това тези уреди са идеални за хора, които живеят сами или живеят в малки жилища с ограничена площ. Обикновено един такъв уред заема само едно малко ъгълче и позволява да запазите усещането си за простор у дома.

Хубавото е, че макар и малък и евтин като цена, един такъв хладилник Либхер Комфорт може да изглежда доста шик. Всъщност тези уреди са като бижу - не са големи, но могат дори да красят вашата уютна и стилна кухня.

Между 400 и 700 лева…


Ако искате по-голям уред, но също не ви се харчат много пари, тогава можете да си купите хладилник Либхер Комфорт на цена между 400 и 700 лева. Този тип уреди са доста мултифункционални, ще ви служат добре за доста дълго време, но без да сте твърде разточителни в разхода.

Разбира се, ако ви се харчи повече, то тогава винаги можете да си купите и по-скъп модел хладилник Либхер Комфорт. Обикновено по-скъпите уреди са такива от по-висок енергиен клас, като например А++ или дори А+++. С такъв уред ще похарчите доста, но ще спестите от електроенергия в бъдеще.

Няма коментари:

Публикуване на коментар