понеделник, 13 юни 2016 г.

Какво да правим и какво не при повреда на хладилник Liebherr?

Имате хладилник Liebherr и искате да знаете какво да правите при повреда? Ние ще ви помогнем с малко допълнителна информация, която да внесе известна яснота по въпроса:

Ако вашият хладилник Liebherr е в гаранция…


Какво да правим и какво не при повреда на хладилник Либхер
Ако вашият хладилник Liebherr все още е в гарантия, тогава имате само едно възможно решение, което да не е грешно. Разгледайте гаранционната карта на вашия Liebherr и вижте какви са телефоните за контакти, които са оставени там.

По правило след като се обадите в най-кратки срокове фирмата, която отговаря за гаранционния сервиз ще изпрати служители, които да вземат хладилника ви и да го откарат за ремонт.

Ако вашият Liebherr е в гаранция, то вие нямате никакви ангажименти, стига разбира се повредата да не е причинена от вас и да не е резултат от неправилна експлоатация на вашия уред.

Такива случаи са сравнително редки, но все пак Liebherr гаранцията не покрива щети, които са причинени от това, че не сте били на ясно как да ползвате хладилника правилно.

За да избегнете проблеми от този тип, вие трябва да прочетете упътването на вашия уред при покупка и така ще знаете как да избегнете неприятни преживявания свързани с неправилното ползване на уреда.

Ако вашият хладилник Liebherr е в извънгаранционен срок…


Ако вашата Liebherr гарантия е изтекла, тогава можете да постъпите както вие самите сметнете за добре. В този случай имате повече избор, но лошото е, че веднъж изтекла, гаранцията вече не покрива ремонта при каквато и да било повреда.

Имате различни опции пред себе си, като едната е да се свържете със специализиран сервиз за хладилници Liebherr, а другата е да се възползвате от случайно подбран от вас сервиз.

Тук няма значение кое ще изберете, като най-добре е да изберете тази опция, която ви се струва по-комфортна. Ако в някой случаен сервиз за хладилници има ваши приятели, близки или хора, които познавате, то може би е по-добре да се възползвате от тяхната услуга.

Този случай те могат да ви направят някоя отстъпка или да ви обяснят по-подробно какъв е проблема с вашия уред. Ако пък и в двата случая трябва да отидете при непознати хора, тогава в някой сервиз на Liebherr могат да ви помогнат много добре.

На такива места ще намерите бързо решение на проблема, защото в сервизите на Liebherr винаги ще има предостатъчно резервни части, с които да бъде ремонтиран вашия стар уред и да се подмени онова, което е нужно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар