четвъртък, 2 юни 2016 г.

Какво представлява Liebherr cp 4003?

Хладилник Liebherr cp 4003 е едно от най-съвършените творения на хладилната техника. Уредът покрива всички най-високи критерии за функционалност и дизайн, с което си е спечелил обичта и уважението на потребителите, превръщайки се в един от най-желаните уреди в момента.

Хладилник Либхер модел CP 4003
Liebherr cp 4003 се отличава с класически дизайн, което не му пречи да изглежда модерен и да носи съвременно усещане. Той заема съвсем малка площ, но в резултат от голямата си височина, достигаща до 198,2 сантиметра, уредът има наистина много голям капацитет за да задоволи потребностите и на най-голямото и многочленно семейство.

Liebherr cp 4003 съчетава успешно хладилник с фризер две в едно. По-голяма е хладилната част, която заема около 60% от цялата площ на този уред. Съответно останалите 40% се падат на фризера. За по-голямо удобство, фризерът е с долно разположение, което е умишлено избрано от производителите, тъй като обикновено хладилната част се използва доста по-интензивно.

С цел удобство на потребителите, хладилната и фризерната част на Liebherr cp 4003 се достъпват през различна врата. Това носи не само комфорт, но е добре и за уреда, защото така се пести електроенергия и не се налага излишно да се отваря фризера когато това не е необходимо.

Liebherr cp 4003 има класическо ръчно размразяване, което от мнозина се счита за по-добрата алтернатива. Причината е, че при продължителни прекъсвания на тока именно натрупаните количества лед помагат температурата да се поддържа ниска и продуктите да се съхранят за по-дълго време без риск да се развалят и да станат негодни за консумация.

Вътрешното оформление на уреда позволява той да поеме много повече хранителни продукти, отколкото бихте предположили по външния вид на уреда. Рафтовете са разработели и подредени така, че максимално да оползотворят вътрешното пространство, което важи и за вратата.

Здрава и добре замислена, тя не само може да понесе интензивно натоварване във времето, но също така може и да понесе по-голяма тежест от повечето други хладилници.  Допълнение тя се отваря и затваря с наистина изключителна лекота.

Фризерът притежава три плъзгащи се кутии, които позволяват да съхранявате на различни места различни типове продукти, които не желаете да смесвате на едно място. При отваряне е необходимо да се извърши само едно деликатно издърпващо движение, при което кутиите могат да се изтеглят с лекота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар